Blog

JULI 2015

Social media: de cijfers van 2014 [infographic]

We zijn over de helft van het jaar 2015. Een mooi moment om de social media-balans op te maken. van 2014 Wat is de stand van zaken? Is Facebook nog steeds het populairste netwerk? Of zien we een daling? En hoe staat het met opkomende platformen als Pinterest en Instagram? Je komt het te weten in deze editie van de serie Infographic Day.

+ LEES MEER

Retargeting met Adcrowd

Afgelopen jaar is, volgens onderzoek van het IAB (pdf), de Nederlandse markt voor display advertising verder gegroeid naar 520 miljoen euro. De grootste drijfveer is de toenemende groei van het automatisch verhandelen van bannerruimte, wat retargeting mogelijk heeft gemaakt. Retargeting wordt gezien als de meest effectieve manier van display advertising en wordt inmiddels door ruim 75% van de meest succesvolle online bedrijven ingezet.

+ LEES MEER

JUNI 2015

Hoe weet ik of AdWords geschikt is voor mij?

Voor meer informatie, bekijk de video.

+ LEES MEER

Bieden als een pro? Zo gebruik je biedstrategieën in Google AdWords

Met de komst van flexibele biedstrategieën in Google AdWords zijn de mogelijkheden op het gebied van biedingen nog nooit zo uitgebreid geweest. Voor een optimale ROI uit je campagne is het van groot belang om na te denken over de juiste biedstrategie. Hoe bepaal je de juiste biedstrategie?

+ LEES MEER

Responsive design, de toekomst van de web

Responsive webdesign. Ik durf te wedden dat we er allemaal wel eens iets over hebben gehoord of gelezen. Het is ongeveer de meest geroepen term in webdesignland. De eerste vraag die mensen stellen als je iets roept over een nieuwe website: 'istie responsive?' En Mashable riep 2013 uit tot het jaar van responsive webdesign. Kortom, afgekort naar RWD heeft deze term het internet nu al volledig op z’n kop gezet.

+ LEES MEER

Er zijn momenteel geen tweets

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact

. . info@seb-online.nl

© Copyright 2018 - Seb Online